KELA Zapékací mísa MAILA keramika 33,5x16x6cm KL-12483

Neohodnoceno
Značka: KELA
338,90 Kč
Externí sklad (3 ks)
Můžeme doručit do:
21.11.2024
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

- obdélníková keramická zapékací mísa v matné bílé barvě
- líbivý žebrovaný design lahodí nejen oku, ale zároveň má svoji funkční podstatu, toto provedení je pevnější, odolnější vůči nárazům nebo poškrábání
- postranní rukojeti poskytují dostatečný prostor pro pevné a pohodlné uchopení
- tento pekáček je ideální na pečení nejrůznějších pokrmů, ať už velkých nebo malých porcí a stejně dobře v něm lze hotová jídla servírovat přímo na stůl
- výhodou při podávání k prostřenému stolu je fakt, že keramika dokáže dlouho držet teplo a pokrm tak není nutné zbytečně přihřívat
- odolné do trouby do teploty 240°C
- vhodné i do mikrovlnné trouby nebo lednice
- jednoduché čištění, lze umývat v myčce nádobí
- rozměry: 33,5 x 16 x 6 cm
- značka: KELA


Zapékací mísa MAILA keramika 33,5x16x6cm

Hledáte do domácnosti kvalitní pekáč, se kterým budete moci připravovat ty nejchutnější pokrmy? Pekáč od ověřeného výrobce KELA vás v kuchyni nezklame! Připravovat v něm můžete různé druhy jídel, jako je například pečené maso, zeleninu, ryby nebo sladké pečivo. Jeho bílá barva je univerzální a vyjímat se bude v každé kuchyni! Pekáč je praktickým kuchyňským nádobím, ve kterém můžete jednoduše přenést jídlo z trouby na stůl a přímo z něj servírovat.

Zapékací mísa MAILA keramika 33,5x16x6cm se skvěle hodní na pečení pokrmů

Jednou z největších výhod pekáče je, že vám ušetří spoustu času a energie. Nemusíte se trápit s vařením na plotně a dohlížením na pokrm, který se pomalu vaří. Stačí všechny suroviny vložit do pekáče a pak s ním rovnou do trouby. Kvalitní materiál, ze kterého je pekáč vyroben – keramika zajistí, že teplota bude v pekáči rozváděna rovnoměrně. Nádobí odolá vysokým teplotám a díky kvalitnímu materiálu je také snadno omyvatelný.

Doplňkové parametry

Kategorie: Zapékací mísy
Hmotnost: 1.5 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole: