KELA Grilovací deska s nepřilnavým povrchem 24 x 30 cm KERROS KL-11564

Neohodnoceno
Značka: KELA
1 694,90 Kč
Externí sklad (3 ks)
Můžeme doručit do:
21.11.2024
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

- grilovací deska je ideální k přípravě zeleniny, masa, uzenin, steaků, burgerů nebo ryb, následně lze jakékoliv suroviny zapékat v troubě a připravit tak celý oběd nebo večeři na jednom kusu nádobí- speciálně vyvinutý antiadhézní povrch GREBLON C3+- tento 3vrstvý nepřilnavý povrch je charakteristický svou nepřilnavostí, žádné potraviny se nepřipalují a čištění desky je tak velmi snadné- zároveň je vhodný pro zdravé vaření s minimem tuku, v závislosti na použitých surovinách klidně i úplně bez tuku- zesílené nerezové indukční dno pro maximální efektivitu smažení nebo restování- energeticky úsporné vaření zajišťuje kvalitní robustní korpus ze silného litého hliníku, který se rychle nahřívá po celém povrchu a má vynikající tepelnou vodivost- masivní lité rukojeti s dokonalým přechodem bez šroubů nebo jiných spojů, nemohou se uvolnit ani zlomit- deska je vhodná na všechny druhy sporáků i na indukci- vysoce odolná k použití v troubě do maximální teploty 220°C- díky vysoce nepřilnavému povrchu je čištění rychlé a nenáročné, stačí omýt teplou vodou a houbičkou- ideální pro každodenní restování, smažení, grilování či zapékání jakýchkoliv pokrmů, stejně jako pro nevšední příležitosti, kterou může být příprava křupavého steaku, čerstvé ryby nebo anglické snídaně- vhodná také ke stylovému podávání hotových pokrmů přímo na stůl- rozměry: 30 x 24 cm- výška okraje: 2 cm- značka: KELAKerros série je vyrobena ze silného litého hliníku s tloušťkou stěny 5 mm. Zvláštní znak kvality: 6 hvězdičkový nepřilnavý povrch GREBLON-C3+. 3-vrstvá, keramikou plněná teflonová vrstva se vyznačuje vynikající anti-adhezním efektem, vysokou odolností proti poškrábání a velmi dobrou odolností proti oděru.

Doplňkové parametry

Kategorie: Grilovací pánve
Hmotnost: 1.249 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole: