Bril Profesional čistič na trouby 750 ml

Akce
Neohodnoceno
Značka: Bril
104,90 Kč –23 %
photo big 316467
104,90 Kč –23 % 79,90 Kč 106,53 Kč / 1 l
Skladem (>5 ks)
Můžeme doručit do:
26.11.2024
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

  • Čistič na trouby
  • Určený k čištění trouby, grilů, roštů
  • Extra účinnější složení o 40%
  • Lehce odstraní i připečenou mastnou špínu
  • Snadno odmašťuje povrchy
  • Výborný pomocník do domácnosti
  • Balení obsahuje 750 ml

Popis

Bril Profesional je silný čistič na mastnou špínu. Nové inovativní složení nabízí ještě účinnější čistící sílu. Důkladně odstraní mastnotu a špínu z trub, grilů, grilovacího příslušenství, roštů, ale i pekáčů a hrnců. Prostředek Bril tak zajišťuje dokonalou čistotu vašeho nádobí. Nyní k dostání ve výhodném XXL balení. Účinky tohoto čističe vás rozhodně příjemně překvapí. 

Použití

Sporáky a trouby

Nastříkejte na znečistěnou plochu a nechte působit několik sekund. Následně setřete vlhkým hadříkem.

Větší plochy

Aplikujte přímo nebo rozředěný v horké vodě.

Složení

  • <5% neiontové povrchově aktivní látky
  • <5% aniontové povrchově aktivní látky
  • Parfémy (d-limonen)
  • Sodium pyrithione
  • Benzisothiazolinon

Bezpečnostní varování

NEBEZPEČÍ: obsahuje ethoxylováný alkohol C10-C16, Laureth sulfát sodný. Způsobuje vážné poškození očí. Nepožívat. Je-li nutná lékařská pomoc, mějte po ruce obal nebo štítek výrobku. Uchovávejte mimo dosah dětí. Zabraňte styku s očima, kůží nebo oděvem. Používejte ochranné brýle. PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování. PŘI POŽITÍ: Necítíte-li se dobře, volejte TOXIKOLOGICKÉ INFORMAČNÍ STŘEDISKO. Tel. 224 919 293 nebo 224 915 402.

Jazyk produktu

Hlavní jazyk návodu - čeština
Instalační jazyk - čeština

Jazyky na balení

  • Čeština
  • Slovenština

Rozklad popisu

Funkční jméno - Čistič
Varianta - Na trouby

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Čističe
Hmotnost: 0.75 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole: