Alufix Alobal extra silný na grilování, 18 µ, 10 x 0,44 m 1 kus

Novinka
Neohodnoceno
90,90 Kč
Skladem (>5 ks)
Můžeme doručit do:
15.5.2024
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

  • Odolný, extra silný a ideální na grilování
  • Délka 10  m
  • Šířka 44  cm
  • Tloušťka 18 µm
  • Materiál hliník

 

Popis

Pochutnejte si na grilovaném masuzelenině, sýru a jiných pochoutkách. Alobal Alufix je odolný, extra silný a ideální na grilování. Skvěle se hodí do každé kuchyně k vaření, pečení i grilování. Alobaly Alufix jsou tepelně odolné a zabalené potraviny jsou dokonale chráněné.

 

Použití

Zdravotně nezávadný, určeno pro potravinářské účely. V případě, že chcete mít pokrm teplý (například, když chcete nechat v troubě jídlo déle teplé), by měla lesklá strana směřovat ven. Když potravinu narychlo vaříte, měla by ven směřovat strana matná. Lesklá strana prostě teplo odráží a matná propouští dovnitř.

 

Využití


Roční produkce alobalu dosahovala v roce 2003 v Evropě 880 000 tun a ve Spojených státech asi 660 000 tun. Přibližně 75 % produkce je používáno jako obalový materiál pro potraviny, kosmetiku a chemické látky. Zbývající čtvrtina se uplatní v průmyslu (např. tepelná izolace, kabely a elektronika). Vyrábějí se i alobalové role pro využití v domácnostech – ty pak nacházejí uplatnění při pečení nebo pro zabalení potravin s tendencí propouštět mastnotu. Alobal použitý jako obalový materiál se nejčastěji vyrábí z downcyklovaného hliníku, např. z nápojových kartonů aj. Také se používá pro přípravu vodní dýmky. Alobal je nemagnetická látka.

Alufix je původně rakouský výrobce alobalů, potravinových fólií, odpadkových pytlů, kávových filtrů a papírů na pečení, tedy výrobků, bez kterých bychom se dnes doma jen těžko obešli. Pobočka firmy Alufix Bohemia působí na českém trhu už dvacet let a za tu dobu se stala symbolem kvality a spolehlivosti. Nabízí nepostradatelné pomůcky, u kterých potěší především poměr kvality a ceny.

Doplňkové parametry

Kategorie: Drogerie
Hmotnost: 0.28 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: